Laden...
Naar Facebook

Earth water

De Bauers werkt met EARTH Concepts

 

Dagelijks sterven 6.000 mensen door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je ons

EARTH Water te bestellen.

100% van de nettowinst die we namelijk realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we af om waterprojecten te financieren in Azië en Afrika. Hierbij worden wij ondersteund door UNESCO en Akvo.org. 

De winst gaat dus niet naar de aandeelhouders maar naar goede projecten.

 

 

EARTH Water

 

Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat:

“het Hunzedal” in de provincie Drenthe. Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa.

 

 

 

De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver bronwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen. Het water heeft hierdoor een bijzondere goede kwaliteit. Per bron mag er maximaal 50 miljoen liter mineraalwater worden gewonnen. Het water wordt verpompt naar een aparte zuivering. Alleen het ijzer en mangaan wordt door beluchting en filtering verwijderd. Met zijn soepele fluwelen smaak is EARTH Water dan ook het perfecte compliment aan ‘s werelds meest heerlijke wijnen en culinaire gerechten. De luxueuze uitstraling van de verpakkingen en de kwaliteit van het mineraalwater zorgt ervoor dat EARTH Water wordt geschonken door de top van de Nederlandse Horeca.

 

 

 

 

 

 

×