Laden...
Naar Facebook

Hoeve Ravenstein

Op onze menu kaart vindt u diverse vlees gerechten afkomstig van het natuurvlees van Hoeve Ravenstein. Hoeve Ravenstein is een veelzijdig boeren familiebedrijf gelegen in de Baarnse bossen. Boerin Gerda  en boer Jan  zijn ruim 30 jaar geleden als hobby gestart met het houden van hun dieren.


Inmiddels is het familie bedrijf flink uitgebreid met o.a. een boerderijwinkel, moestuin en koffieterras. Naast Gerda en Jan zijn ook kinderen Jeroen, Saskia en Esther zijn werkzaam binnen het bedrijf.
De doelstelling is sinds al die jaren hetzelfde gebleven, namelijk: dieren houden op een natuurvriendelijke en diervriendelijke manier, met respect voor natuur en leefomgeving en bovenal met oog voor volgende generaties.
De runderen op Hoeve Ravenstein hebben een goed en eerlijk leven. Dit kun je proeven, het vlees is extra mals en smakelijk.

“Wij serveren dus een eerlijk en vertrouw stukje vlees, vrij van schadelijke stoffen en van dieren die een goed leven hebben gehad”

Meer weten over Natuurvlees van Hoeve Ravenstein? Bezoek dan de website van Hoeve Ravenstein met meer informatie over het bedrijf en de natuurwinkel. Of kom gewoon eens langs op de boerderij!

×