De Bauers Restaurant
  • Home
  • Menukaart
  • Wijnkaart De Bauers
  • Kerstdagen
  • Duurzaam
    • Verantwoord genieten
    • Vis & Seizoen
    • Wijdemeren runderen
    • Earth water
    • Black Angus
    • Kloostervarken Livar
    • La Trappe bier
  • Water voor Stichting Opkikker
  • Kadobon
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Home
  • Menukaart
  • Wijnkaart De Bauers
  • Kerstdagen
  • Duurzaam
    • Terug
    • Duurzaam
    • Verantwoord genieten
    • Vis & Seizoen
    • Wijdemeren runderen
    • Earth water
    • Black Angus
    • Kloostervarken Livar
    • La Trappe bier
  • Water voor Stichting Opkikker
  • Kadobon
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Verantwoord genieten

De Bauers werkt zo veel mogelijk met producten uit de omgeving, en volgens de seizoenen. De runderen staan in het gebied rond de Loosdrechtse plassen en vis serveren wij uitsluitend volgens de viswijzer. De ossenhaas komt uit het Wijdemeren gebied en we werken wij met seizoensgroenten.

Ook het heerlijke vlees van de scharrelvarkens van Livar staat op de kaart.

Verantwoord genieten is heerlijk!

"Wij doen ons uiterste best om het onze gasten naar hun zin te maken. Daarom zijn we ook begonnen met biologisch vlees. Dat is vandaag de dag steeds meer van doorslaggevende betekenis bij de keuze van een restaurant. En wij vinden het zelf ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan een verantwoorde samenleving."

De Bauers Restaurant
restaurant@bauers.nl
0356012516 ‎
Steenhoffstraat 55
3764 BJ, Soest
Made with ❤ by: POCKETMENU