Black Angus
Op landgoed Noordenhoek grazen onze Hollandse Angus koeien. Het graangevoerde Angus rund is overheerlijk vlees. Hollanders weten wat zorg is voor vlees.
Voor de slacht worden ze zo’n 160 dagen gevoerd met mais en zonder hormonen. Mede daardoor is de smaak 12 maanden per jaar constant. De karkassen onderscheiden zich door hun krijtwitte vet, het lijkt wel ossewit. Het Angus Beef geeft de hoogste garantie op constante kwaliteit.
Zelfs hun opa en oma zijn al hormoonvrij. Kortom, hun hele historie is bekend.
Het onvervalste vlees smelt heerlijk in de mond.
De fraaie dooradering geeft het een heerlijke romige smaak. Een compleet nieuwe ervaring. Het past goed in een cholesterol verlagend dieet. Dat komt door de hoeveelheid intramusculair vet (meer verzadigd vet en min omega 3 vetzuren dan het vlees van dieren die met gras worden gevoed).
Het Aberdeen Angus runderras is eind van de 19e eeuw ontstaan in de omgeving van het Schotse Aberdeen. Sindsdien is het ras wereldwijd enorm populair geworden, onder andere vanwege het gemakkelijke kalveren en een gunstige vleesopbrengst. Belangrijkste reden van het succes van het Aberdeen Angus ras is echter de vleeskwaliteit. Deze is te danken aan de eigenschap om voeding snel om te zetten in vet, waarvan bekend is dat het de smaakaroma's van vlees conserveert.
Kies wanneer u wilt reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.
LET OP: maandag en dinsdag gesloten! U kunt ons ook bellen 035-6012516
Reserveren voor meer dan 4 personen is alleen telefonisch mogelijk.
Wij zijn wegens vakantie gesloten vanaf 18 november.
Woensdag 27 november zijn wij weer geopend.