Take Away Menukaart TAKE AWAY Twee hertenbiefstukken met vossebessensaus en een fles Cazal Viel Selection Rouge voor 46.50 Wij bieden u ons Take Away menu van donderdag tot en met zondag. Bestellingen kunt u telefonisch doen tot 17.00 Afhalen doen we op afspraak tussen 17.00 en 18.30 in tijdsblokken. U kunt bij het ophalen betalen met pin of contact Indien u van onze mooie wijnen thuis wilt genieten kijk dan op onze Take Away wijnlijst. Take Away wijnkaart VOORGERECHTEN LIVAR SJINK Mooie gedroogde ham van het Livar varken uit Echt op een salade met mosterddressing. Het malse, smakelijke vlees van de Livarsjink is licht doorregen met vet. De droog gezouten sjink is volgens een natuurlijk en ambachtelijk procedé gemaakt. 11.00 CRAB Mooi crabvlees met kropsla, appel en een whiskeysaus Fantastisch lekker 12.50 TUPKER-CARPACCIO Dunne plakjes carpaccio gesneden van de dikbil runderen van Hoeve Ravenstein, rucola en geschilferde Grana Padano kaas 10.00 FISHERMEN`S FRIEND Heerlijk gerecht van Enkhuizer gerookte paling, lang gesneden gerookte zalm en Texelse garnalen. 12.95 GARNALENCOCKTAIL Heerlijke Hollandse garnalen van de Solt vissers uit Zoutkamp, met cocktailsaus hier apart bij geserveerd. 12.75 FRESH Mooie frisse salade met rode biet, mesclunsalade, walnoten en geitenkaas van de Bettine Hoeve uit Ettenleur. 10.00 BONELESS RIB`S Iberico ribfingers langzaam gegaard en gemarineerd in een sesam-oriëntaalse saus geserveerd met koolsla Ribfinger is het heerlijke malse vlees wat tussen de botjes van spare-ribs zit. Hier zit dus geen bot meer in !! Dit is een warm voorgerecht. 11.00 SOEPEN De prijs is voor een beker van ½ liter, dit is 2 personen ITALIAANSE POMODORISOEP Tomatensoep van gepureerde pomodori tomaten. Hier serveren we apart creme fraiche bij. 8.75 BOUILLON Dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden. 8.50 SPOOM SPOOM Spoom is een pauze drank van sorbetijs en mousserende wijn. Deze serveert u voor het hoofdgerecht. We geven u een champagneflute mee met hierin sorbetijs en rietjes. Het glas kunt u houden !! Wij bieden u de mogelijkheid om hierbij mousserende wijn per fles te kopen, deze kunt u ook zelf kopen. Dit is natuurlijk ook fantastisch om de avond mee te beginnen. 4.00 HOOFDGERECHTEN Deze dienen met een eenvoudige gebruiksaanwijzing zelf te worden verwarmd in oven of magnetron. SKREI - Winterkabeljauw De winterkabeljauw SKREI is er weer. Geniet er nu van ! Mooi stuk gebakken skrei met een mix van seizoensgroenten, krieltjes en een peterselie-beure blancsaus. 19.75 HERTENBIEFSTUK Hertenbiefstuk met vossebesensaus en wildgarnituur. NU: Twee hertenbiefstukken met vossebessensaus en een fles Cazal VielSelection Rouge voor 46.50 21.50 PROCUREUR GREEN EGG Boterzachte Livar procureur van de Green Egg. Eerst gerookt en daarna langzaam gegaard. Geserveerd met een groene kruidenstamppotje.Heerlijk "draadjesvlees" 18.75 PENNE Heerlijke penne pasta met dagverse groenten en Fourme d`Amber (blauwschimmelkaas). 17.50 HERTENSUKADE Boterzachte hertensukade, langzaam gegaard in wild jus. Geserveerd met wildgarnituur. 19.50 TOURNEDOS PEPER-COGNACSAUS Gebakken ossenhaas uit de Wijdemeren ( 200 gram ) met een mix van seizoensgroenten, krieltjes en een peper-cognacsus. Het Wijdemeren gebied ligt rond Loosdrecht. Hier gaan de Loosdrechtse plassen over in de vecht. Waar de natuur haar gang kan gaan zodat de blonde d`aquitaine runderen in alle rust kunnen grazen. Heerlijk duurzaam vlees. 22.50 ZEETONG Hele gebakken zeetong uit 500 gram met een mix van groenten en krieltjes. Zeetong 400 gram - 26.50 500 gram - 29.50 OERHAM Boterzachte oerham met een Hertog jan Grand prestige saus. Geserveerd met een rucolla-stamppotje. 18.50 DESSERTS TIRA-MI-SU Tiramisu met een vleugje chocolade. 6.00 Apfelstrudel Huisgemaakte apfelstrudel met vanillesaus, slagroom en vanilleijs. 8.50 KAAS Kaasplankje met 5 soorten kaas en roggebrood. 8.00