De Bauers Restaurant
  • Home
  • Take Away Menu
  • Wijnkaart Take Away
  • Duurzaam
    • Verantwoord genieten
    • Skei
    • Vis & Seizoen
    • Wijdemeren runderen
    • Hoeve Ravenstein
    • Solt garnalen
    • Earth water
    • Kloostervarken Livar
    • La Trappe bier
  • Paleis Soestdijk
  • Groepen en Tuinzaal
    • Trouwen
  • Foto's
  • Kadobon
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Home
  • Take Away Menu
  • Wijnkaart Take Away
  • Duurzaam
    • Terug
    • Duurzaam
    • Verantwoord genieten
    • Skei
    • Vis & Seizoen
    • Wijdemeren runderen
    • Hoeve Ravenstein
    • Solt garnalen
    • Earth water
    • Kloostervarken Livar
    • La Trappe bier
  • Paleis Soestdijk
  • Groepen en Tuinzaal
    • Terug
    • Groepen en Tuinzaal
    • Trouwen
  • Foto's
  • Kadobon
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Take Away Menukaart

 

 TAKE AWAY

Twee hertenbiefstukken met

vossebessensaus en een fles

 Cazal Viel Selection Rouge

voor 46.50

Wij bieden u ons Take Away menu van donderdag tot en met zondag.

Bestellingen kunt u telefonisch doen tot 17.00

Afhalen doen we op afspraak tussen 17.00 en 18.30 in tijdsblokken.

U kunt bij het ophalen betalen met pin of contact

Indien u van onze mooie wijnen thuis wilt genieten kijk dan op onze Take Away wijnlijst.

Take Away wijnkaart

VOORGERECHTEN
LIVAR SJINK

Mooie gedroogde ham van het Livar varken uit Echt op een salade met mosterddressing.

Het malse, smakelijke vlees van de Livarsjink is licht doorregen met vet. De droog gezouten sjink is volgens een natuurlijk en ambachtelijk procedé gemaakt.

11.00
CRAB

Mooi crabvlees met kropsla, appel en een whiskeysaus

Fantastisch lekker

12.50
TUPKER-CARPACCIO

Dunne plakjes carpaccio gesneden van de dikbil runderen

van Hoeve Ravenstein, rucola en geschilferde Grana Padano kaas

10.00
FISHERMEN`S FRIEND

Heerlijk gerecht van Enkhuizer gerookte paling,

lang gesneden gerookte zalm  en Texelse garnalen.

12.95
GARNALENCOCKTAIL

Heerlijke Hollandse garnalen van de Solt vissers uit Zoutkamp, met cocktailsaus hier apart bij geserveerd.

12.75
FRESH

Mooie frisse salade met rode biet, mesclunsalade, walnoten en geitenkaas van de Bettine Hoeve uit Ettenleur.

10.00
BONELESS RIB`S

Iberico ribfingers langzaam gegaard en gemarineerd

in een sesam-oriëntaalse saus geserveerd met koolsla

Ribfinger is het heerlijke malse vlees wat tussen de botjes van spare-ribs zit.

Hier zit dus geen bot meer in !!

Dit is een warm voorgerecht.

11.00
SOEPEN

De prijs is voor een beker van ½ liter, dit is 2 personen

ITALIAANSE POMODORISOEP

Tomatensoep van gepureerde pomodori tomaten. Hier serveren we apart creme fraiche bij.

8.75
BOUILLON

Dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden.

8.50
SPOOM
SPOOM

Spoom is een pauze drank van sorbetijs en mousserende wijn. Deze serveert u voor het hoofdgerecht.

We geven u een champagneflute mee met hierin sorbetijs en rietjes. Het glas kunt u houden !!

Wij bieden u de mogelijkheid om hierbij mousserende wijn per fles te kopen, deze kunt u ook zelf kopen. Dit is natuurlijk ook fantastisch om de avond mee te beginnen.

4.00
HOOFDGERECHTEN

Deze dienen met een eenvoudige gebruiksaanwijzing zelf te worden verwarmd in oven of magnetron.

SKREI - Winterkabeljauw

De winterkabeljauw SKREI is er weer. Geniet er nu van !

Mooi stuk gebakken skrei met een mix van seizoensgroenten,  krieltjes en een peterselie-beure blancsaus.

19.75
HERTENBIEFSTUK

Hertenbiefstuk met vossebesensaus en wildgarnituur.

NU: Twee hertenbiefstukken met vossebessensaus en een fles Cazal VielSelection Rouge

voor 46.50

21.50
PROCUREUR GREEN EGG

Boterzachte Livar procureur van de Green Egg. Eerst gerookt en daarna langzaam gegaard. Geserveerd met een groene kruidenstamppotje.
Heerlijk "draadjesvlees"

18.75
PENNE

Heerlijke penne pasta met dagverse groenten en Fourme d`Amber (blauwschimmelkaas).

17.50
HERTENSUKADE

Boterzachte hertensukade, langzaam gegaard in wild jus.
Geserveerd met wildgarnituur.

19.50
TOURNEDOS PEPER-COGNACSAUS

Gebakken ossenhaas uit de Wijdemeren ( 200 gram ) met een mix van seizoensgroenten, krieltjes en een peper-cognacsus.

Het Wijdemeren gebied ligt rond Loosdrecht. Hier gaan de Loosdrechtse plassen over in de vecht. Waar de natuur haar gang kan gaan zodat de blonde d`aquitaine runderen in alle rust kunnen grazen. Heerlijk duurzaam vlees.

22.50
ZEETONG

Hele gebakken zeetong uit 500 gram met een mix van groenten en krieltjes.

Zeetong 400 gram - 26.50

500 gram - 29.50
OERHAM

Boterzachte oerham met een Hertog jan Grand prestige saus. Geserveerd met een rucolla-stamppotje.

18.50
DESSERTS
TIRA-MI-SU

Tiramisu met een vleugje chocolade.

6.00
Apfelstrudel

Huisgemaakte apfelstrudel met vanillesaus, slagroom en vanilleijs.

8.50
KAAS

Kaasplankje met 5 soorten kaas en roggebrood.

8.00
De Bauers Restaurant
restaurant@bauers.nl
0356012516 ‎
Burg Grothestraat 55
3761 CL, Soest
Made with ❤ by: POCKETMENU